Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα βελτιωθούμε, δεν υπάρχει λόγος για πανικό»

Virgil: «Θα βελτιωθούμε, δεν υπάρχει λόγος για πανικό»

Ο Virgil van Dijk στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Red Bull Salzburg δεν είχε καλή απόδοση για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και οι Reds δέχθηκαν 3 γκολ στο Anfield σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι για πρώτη φορά μετά το 2014, ωστόσο ο ίδιος δεν ανησυχεί για την συνέχεια και τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος για πανικό και η ομάδα θα βελτιωθεί στην πορεία.

Ο Virgil μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι:

“ Η νοοτροπία μας, μας επιτρέπει να συνεχίζουμε πάντα, ό,τι και αν έχει συμβεί. Θέλουμε να συνεχίζουμε αυτό αυτό που κάνουμε, είτε έχουμε σκόραρε ένα γκολ, είτε έχουμε δεχθεί ένα γκολ. Θέλουμε να συνεχίζουμε. ”

“ Δεχτήκαμε με τρία γκολ εντός έδρας Και αυτό βέβαια δεν είναι ένα καλό σημάδι. Σημαίνει όμως πως πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε. Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος για πανικό. ”

“ Όταν δεχτήκαμε με το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησαν να το πιστεύουν. Εννοείται πως δεν θα τα είχαν παρατήσει, ακόμη κι αν τα media μου κάνει πίσω. Το γνωρίζαμε αυτό. Το γκολ του πρώτου ημιχρόνου όμως τους έχωσε λίγη περισσότερη πίστη. Στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου εκείνοι τα πήγαν καλά κι εμείς όχι. Εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. ” Δήλωσε ο Virgil van Dijk.

“ Θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα. ”

Για την Salzburg είπε:

“ Είδατε πως η Salzburg είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν παρόμοιο στυλ με το δικό μας με πολλή πίεση την μεγάλη ενέργεια. Έχουν καλούς παίκτες και τους σέβομαι. ”

Ο Virgil van Dijk στη χθεσινή προθέρμανση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com